Senioren richten aandacht op het nieuwe seizoen

juni 1, 2017 Ruud No comments exist

Wat had moeten eindigen in een “even season” eindigde helaas in mineur afgelopen zondag op sportpark Overvecht Noord. Helaas verloren de senioren van Utrecht Dominators hun laatste wedstrijd van het seizoen van de Phantoms uit Almere met 08-32. Voor Utrecht was dit al de laatste wedstrijd van het seizoen. Flevo Phantoms Almere is door deze overwinning vrijwel zeker van het behalen van de Play-offs, maar moet nog 1 reguliere competitiewedstrijd spelen tegen Enschede Broncos.

Met het seizoen achter de rug wordt de aandacht meteen gericht op het volgende seizoen. De Dominators zijn al enige weken bezig met het actief werven van nieuw American Football talent in de regio Utrecht. De gehele maand juni worden er nog proeflessen aangeboden voor iedereen vanaf 15 jaar die kennis wil maken met American Football. Opgeven kan nog steeds via www.utrecht-dominators.nl/tryouts/.

Door het aantrekken van nieuwe spelers en ook door het overkomen van spelers uit de eigen jeugdopleiding werken de Dominators hard aan de weg naar boven om volgend seizoen wel de play-offs te halen en mee te doen om de prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *