Dominators hosten Growth of a Game Skills Camp

juli 8, 2017 Ruud

Op 9 en 10 september 2017 wordt het Nederlandse Growth of a Game Skills Camp georganiseerd op Sportpark Overvecht Noord bij Utrecht Dominators. Dit is één van de 7 camps die in Europa worden georganiseerd voor spelers én coaches. Tijdens dit camp komen er diverse top coaches vanuit verschillende landen naar Utrecht om met de deelnemers aan het camp te werken aan hun football skills.

Growth of a Game brengt ambassadeurs van American Football in Europa samen en ondersteunt hen waar nodig. Het organiseren van deze 7 skills camps in Europa is daar een voorbeeld van. Growth of a Game, de naam zegt het al, gelooft in de groei en de toekomst van American Football in Europa en wil er alles aan doen om dit te bewerkstelligen en werkt daarbij samen met verschillende American Football Clubs zoals Utrecht Dominators.

Meer informatie over Growth of a Game, het skills camp en de lijst met aanwezige coaches vindt je op http://www.growthofagame.com/camp/the-growth-of-a-game-utrecht-skills-camp-2017, waar je je tevens kan inschrijven voor deelname.