In Amerika zijn ze klaar, maar in Nederland gaan we pas beginnen

februari 5, 2018 Ruud No comments exist

Met de Super Bowl afgelopen zondag als afsluitend hoogtepunt van de Amerikaanse Football competitie, de NFL, begint de competitie voor het American Football in Nederland later deze maand. Alle teams van Utrecht Dominators zijn alweer even enkele weken in training na de winterstop, in voorbereiding op de eerste wedstrijden. Waar de junioren en senioren tackle football teams hun seizoen deze maand starten, hervatten de junioren en senioren flag football hun seizoen, welke al in september 2017 begonnen.

Voor iedereen die American Football zelf een keer wil proberen, tackle of flag, dat kan! Kijk op www.utrecht-dominators.nl/tryouts en geef je op voor de discipline die bij jou past. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *