Actueel

22/02/2018

Start flag football op school

Yes! Ons flag football project op/met Utrechtse scholen gaat van start.

Met dit vernieuwend sportaanbod leveren we een bijdrage aan het verbeteren van de sportparticipatie door jeugdigen en het voorkomen van sportuitval.

De basis van de sport is eenvoudig te leren en er zijn nauwelijks attributen voor nodig. Daarbij is Flag football een inclusieve sport die in gemengde teams van 5 spelers gespeeld wordt.

Wil jij flag football ook op jouw school? Neem dan contact met ons op via: info@utrecht-dominators.nl.

Dit project is mede mogelijk gemaakt dankzij steun van het Initiatievenfonds van Gemeente Utrecht.

16/02/2018

Eerste SFC-wedstrijd 2018, vs. Amsterdam Crusaders II

Komt dat zien! Zondag (18 feb) om 14:00uur op sportpark Overvecht Noord. De seizoenstart voor het Sr tackle team.

Utrecht Dominators – Amsterdam Crusaders 2

#TowerAbove #AFBN

15/02/2018

Wedstrijdschema SFC 2018

Kick off! Komende zondag (18 feb) begint het American football seizoen voor het Utrecht Dominators senioren tackle team met een thuiswedstrijd tegen Amsterdam Crusaders 2. Aftrap, 14 uur, Sportpark Overvecht Noord.

De Dominators komen dit jaar met de Crusaders, Panthers, Giants en AU/PB combinatie uit in Poule B van de AFBN Eerste divisie.

Het volledige wedstrijdschema ziet er als volgt uit:

#TowerAbove #AFBN

05/02/2018

In Amerika zijn ze klaar, maar in Nederland gaan we pas beginnen

Met de Super Bowl afgelopen zondag als afsluitend hoogtepunt van de Amerikaanse Football competitie, de NFL, begint de competitie voor het American Football in Nederland later deze maand. Alle teams van Utrecht Dominators zijn alweer even enkele weken in training na de winterstop, in voorbereiding op de eerste wedstrijden. Waar de junioren en senioren tackle football teams hun seizoen deze maand starten, hervatten de junioren en senioren flag football hun seizoen, welke al in september 2017 begonnen.

Voor iedereen die American Football zelf een keer wil proberen, tackle of flag, dat kan! Kijk op www.utrecht-dominators.nl/tryouts en geef je op voor de discipline die bij jou past. 

01/02/2018

Dutch Junior Lions training in Utrecht op Super Bowl Sunday

Komende zondag is het Super Bowl zondag. Wie niet wil wachten tot ’s nachts kan overdag ook al zijn American football hart ophalen.

Zo reist het Utrecht Dominators Sr. tackle team in voorbereiding op de seizoensstart (18 februari) naar Arnhem voor een scrimmage met de Arnhem Falcons.

Wie liever dichtbij huis blijft. Op onze thuislocatie in Overvecht vindt de hele dag een selectietraining plaats van het Nederlands U19 team, de Dutch Junior Lions.