Proeflessen American football

Voor iedereen vanaf 15 jaar die kennis wil maken met American Football organiseren wij in mei en juni drie series van drie proeflessen. Elke serie bestaat uit drie opeenvolgende lessen die worden gegeven op donderdagavonden (19u aanwezig, 19:30 uur start). Tijdens deze lessen komen alle basistechnieken aan bod. De eerste serie zit er op en de tweede is begonnen. Je kunt je nu alleen nog aanmelden om te starten op 15 juni. Na de zomervakantie starten we met nieuwe lessen, hou de website en/of onze sociale media kanalen in de gaten voor de exacte data.

  Meld je aan!

  Les 1: 15 juni
  Les 2: 22 juni
  Les 3: 29 juni

  Les 1: .. sept
  Les 2: .. sept
  Les 3: .. sept

  Les 1: .. okt
  Les 2: .. okt
  Les 3: .. okt

Deelname aan de lessen is gratis en voor bruikleen-materiaal wordt gezorgd. Schoenen met noppen worden aangeraden, een gebitsbeschermer is verplicht.

Indien je er geen hebt dan kun je voorafgaand aan de training voor 3,50 er een kopen in de kantine.

 

De proeflessen worden geleid door Utrecht Dominators head coach en Dutch Junior Lions cornerback coach René Hollart. Coach Hollart heeft een schat aan ervaring met het opleiden van spelers. Hij weet als geen ander hoe hij spelers moet klaarstomen voor het echte werk. Stroom je na de proeflessen door, dan kom je veel van zijn voormalig pupillen tegen.

 

Benieuwd of American Football ook jouw sport is? Meldt je dan aan voor de proeflessen via dit formulier. Vragen? Neem contact met ons op via info@utrecht-dominators.nl

Utrecht Dominators proeflessen American Football tryouts TowerAbove AFBN

De sport kenmerkt zich door snelheid, kracht, inzicht, behendigheid en bovenal teamgeest. Samenwerken is essentieel.