Tot en met februari 2021 geen competitie (ge-update)

december 15, 2020 Ilja No comments exist

Het Bestuur van de AFBN heeft overleg gehad over hoe wij nu verder zouden moeten gaan met de competitie in verband met COVID-19. Na de persconferentie van maandag 28 september, waarbij zeer dringend verzocht wordt om reisbewegingen tot een minimum landelijk te beperken, heeft zij het volgende besloten.

“Vanaf heden zullen alle Tackle- en Flag wedstrijden afgelast worden tot en met februari 2021. Dit betekent dat er geen wedstrijden, geen scrimmages, geen friendly’s en ook geen gezamenlijke trainingen zijn toegestaan tot en met februari 2021. Binnen de eigen vereniging mag er getraind worden maar publiek is hierbij niet toegestaan en de kantines dienen ook gesloten te blijven, zolang de gemeenten dit ook zo blijven besluiten.

Onder voorbehoud van de eerstvolgende persconferentie die zeer waarschijnlijk op 2 februari 2021 zal gaan plaatsvinden zullen wij ons gaan beraden of het mogelijk is om voorzichtig uit te kijken naar het opstarten van de senioren trainingen en mogelijke scenario’s voor de competitie.

Hoewel wij nu met winterstop zijn gaan de trainingen vanaf 12 januari voor alle jeugd teams (onder 18) dus wel gewoon door. Hiervoor gelden dezelfde regels als voorheen.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met het bestuur via bestuur@utrecht-dominators.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *