Archief

30/01/2019

Dames Skills Camp!

Het duurt nog even, maar….. Trots dat we kunnen meedelen dat we eind september gastheer zijn van het grootste dames American Football skills camp van Europa. 

Zo’n 300 vrouwen uit 15 verschillende landen komen op 28-29 september naar Utrecht om te werken aan hun American football techniek.

20/01/2019

Wordt American football official

American Football kan op verschillende manieren worden beleefd. Speler, coach en fan zijn de meest voorkomende manieren. De rol die vaak over het hoofd wordt gezien is die als scheidsrechter / official. 

In het weekend van 9 en 10 februari organiseert de AFBN (American Football Bond Nederland) daarom in Utrecht een rookie clinic voor nieuwe scheidsrechters.

Wat houdt het zijn van een American Football Official precies in:

– Uitdagende sportieve hobby

– Teamgevoel met 40 collega-scheidsrechters

– Een unieke football beleving

– Financiële vergoeding per gefloten wedstrijd

Interesse? Meld je dan uiterlijk 6 februari aan via dit formulier.

Samen is nog leuker. Weet je iemand anders? Nodig hem of haar dan gerust uit!

14/01/2019

Nog een nominatie!

Naast voorzitter Ruud Heijsman (genomineerd voor #sportprijs030 Sportvrijwilliger v/h Jaar) is Ilja Tersteeg (mede door zijn sportieve prestaties én bijdrage aan de groei van #flagfootball in #Utrecht en Nederland) genomineerd als AFBN Flag MVP 2018!

#TowerAbove

11/01/2019

Super Bowl Party!

The best place in Utrecht to watch the game! Come watch the grand final of the NFL American football season on the big screen, with great sound while enjoying bites and drinks. There’s no entry fee, but please reserve a table via tickets to guarantee a spot HERE

De beste plek in Utrecht om de wedstrijd te kijken. Kom de grote finale van het NFL American football seizoen kijken op groot scherm, met goed geluid en heerlijke hapjes en drankjes. Er is geen toegangsprijs, maar we vragen iedereen om via de tickets link een tafel te reserveren zodat je zeker een plek hebt HIER.

09/01/2019

Ruud Heijsman genomineerd voor Sportvrijwilliger van het jaar!

Stemmen!!!!

De nominaties voor de Sportprijs Utrecht 2018 zijn bekend en onze voorzitter, Ruud Heijsman, is genomineerd voor de titel Sportvrijwilliger van het jaar!

Stemmen kan hier: https://sportprijs-utrecht.nl/stemmen-sportvrijwilliger-2018/

Stemmen kan tot en met 7 februari. Tijdens de jaarlijkse Sportprijs gala op woensdag 13 februari 2019 in de Jaarbeurs Utrecht worden de winnaars bekendgemaakt.

© Foto: Ankie Hogewind / Fotostudio Red Green Blue