Kom en doe mee met flag football

juni 12, 2020 Ilja 2 comments

Al ruim 15 jaar is Utrecht Dominators dé vereniging voor American football in Utrecht. De Dominators bieden een uniek sportaanbod voor iedereen vanaf 7 jaar. Jeugdspelers en volwassenen kunnen er terecht voor flag football (vanaf 7 jaar) en/of American football (vanaf 16jr).

Iedereen – ja, ook meiden en dames – is van harte welkom om tot het eind van het seizoen (1e week juli) gratis te komen meetrainen. Wij zijn met name op zoek naar extra jeugdspelers tussen de 8 en 15 jaar, maar ook oudere jeugd en volwassenen zijn van harte uitgenodigd. De trainingen voor de jeugd zijn tot het eind van het seizoen op dinsdag en donderdag van 18.15 – 19.15 uur.

Na de zomervakantie begint het nieuwe seizoen en als alles meezit worden er dan ook weer wedstrijden voor de nieuwe competitie ingepland. Bij alle trainingen worden de richtlijnen van RIVM en NOC*NSF in acht genomen. Hierdoor ziet vooral de tackle training er nu iets anders uit dan voorheen.

Wat is Flag Football? Het volgend filmpje legt dat in slechts 90 seconde uit: https://www.youtube.com/watch?v=-tpzWe8P_WI&feature=youtu.be

Zo ziet een tackle football training er uit:
https://youtu.be/5sZKCeU5MLs

Meer informatie over de Utrecht Dominators vindt je op Facebook, Instagram en de website www.utrecht-dominators.nl

2 Comments on “Kom en doe mee met flag football

 1. Graag wil ik aanstaande dinsdag komen kijken met mijn zoon Indra (10 jaar). Is dit mogelijk? Waar verzamelen jullie en wie is die dag trainer, zodat hij/zij weet dat we komen?
  Groet
  Tamara

  1. Hi Tamara,

   Bedankt voor jouw bericht. Leuk dat Indra komt meetrainen.
   De training begint dinsdag om 18:15 op sportpark Overvecht Noord (Manitobadreef 4).
   Zij zijn de eerste groep dus hij kan meteen het veld op. De trainer heet Alex en hij weet dat Indra komt meetrainen.
   Veel plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *