Eden en de Dukes

november 6, 2020 Ilja No comments exist

Met het inspirerende verhaal Eden en de Dukes gaat Utrecht Dominators op een unieke manier de bekendheid van flag football vergroten terwijl kinderen tegelijkertijd gestimuleerd worden om te lezen. In dit innovatieve eerste prentenboek creƫren Phoebe en Kehinde van de UK Dukes een warm, maar leerzaam verhaal om kinderen te inspireren nieuwe dingen te proberen en hen kennis te laten maken met de flag football sport.

Ben jij een sportaanbieder en wil je voor jouw school/ organisatie Eden en de Dukes ontvangen? Ga dan naar de actiepagina, laat je gegevens achter en ontvang Eden en de Dukes gratis. Naast het inspirerende verhaal van Eden ontvang je ook het werkboek ‘Flag football op school’. In het werkboek staan diverse spelvormen en tips zodat je direct zelf aan de slag kunt.

Sportakkoord
De promotie van flag football met het boek Eden en de Dukes is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage door gemeente Utrecht vanuit het Utrechts Sportakkoord stimuleringsbudget.

Over Utrecht Dominators
American football club Utrecht Dominators verrijkt sinds 2004 het sportaanbod in Utrecht e.o. met American football en flag football. Beide sporten zijn door de grote verscheidenheid van taken en rollen binnen het spel en de teams van nature zeer inclusief. Hierdoor is de sport geschikt voor vrijwel iedereen, ook vrouwen en meiden. Flag football is daarbij ook nog eens enorm laagdrempelig. Utrecht Dominators heeft geen wachtlijst en je kunt er al terecht vanaf 7 jaar. Meedoen? Schrijf je in voor de gratis proeflessen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *