Goed gevoel ondanks verlies.

februari 25, 2019 Beheerder

Voor het eerst sinds 2009 speelden de Utrecht Dominators weer mee op het hoogste niveau in Nederland, de AFBN Eredivisie. De tegenstander was meteen een lekkere inkomer, regerend landskampioen Hilversum Hurricanes.

De bezoekers gingen er zoals verwacht met de winst vandoor, 12-48. Ondanks het verlies hebben de Utrechtse American footballers veel gewonnen deze wedstrijd. Zo wist de aanval de stugge Hurricanes D tweemaal te verschalken. De Dominators verdediging en special teams forceerde samen liefst 4 turnovers.

De mannen van head coach Rene Hollart nemen deze ervaring en de leerpunten mee in de voorbereiding op de volgende wedstrijd. Op 3 maart spelen zij uit tegen de verliezend finalist van vorig jaar, AFL Commanders.

De Vocking Leverworst Men of the Match zijn geworden Maurice Tielen (HH) en Rob Rob Philly Wagenaar (UD).