Dominators sluiten overeenkomst met Team Issue

maart 22, 2019 Ilja

De Amerikaanse American football fabrikant Team Issue is met onmiddellijke ingang de exclusieve bal leverancier van de Utrecht Dominators. De Dominators hebben met hen een drie jarig overeenkomst gesloten.

Team Issue, een in Texas gevestigde fabrikant, biedt teams de mogelijkheid om de hoogste kwaliteit lederen ballen te laten personaliseren. Zo kunnen teams kiezen uit verschillende soorten ‘veters’, leer, strepen en modellen. Tot slot wordt ook het teamlogo met folie op de bal gestempeld. Bij Team Issue draait het echt, ‘all about the Team’. Naast alle tackle en flag football teams worden de ballen ook gebruikt tijdens het jaarlijks terugkerende tweedaagse internationale flag football toernooi van de Dominators, de King Bowl.

“We zijn erg onder de indruk van de kwaliteit, de personalisatie mogelijkheden en service door Team Issue”, zegt Utrecht Dominators’ bestuurslid en coach Ilja Tersteeg. “Hun (red. Team Issue) ballen zijn net zo goed als die van andere producenten, maar Team Issue biedt daar bovenop de mogelijkheid om zelf de gewenste stijl bal en keur ‘veters’ te kiezen met ons logo prominent zichtbaar op de bal. Als je jezelf wil onderscheiden terwijl je terwijl je speelt met een gepersonaliseerd bal van fantastische kwaliteit neem dan vooral contact met ze op.”

Bewezen kwaliteit
Honderden High Schools en ruim 80% van alle FBS D1 Amerikaanse college American football teams gebruikt de ballen van Team Issue en is daar enthousiast over. Hiernaast is Team Issue ook de leverancier van de recent opgerichte professionele Amerikaanse Flag Football League (AFFL).

Interesse
Neem contact op met Team Issue via rrice@TeamIssue.com of www.teamissue.com