Ongeslagen Dominators o15 plaatst zich voor finale weekend NK.

juni 9, 2019 Martijn No comments exist

Het o15 flag football team van de Utrecht Dominators heeft afgelopen zondag de reguliere competitie afgesloten. Tijdens het seizoen wist de verliezend NK finalist van 2018 alle wedstrijden te winnen.

Het team kan zich nu gaan opmaken voor het finale weekend van het NK flag football voor club team dat op zondag 16 juni in Den Haag wordt gespeeld. Tijdens de finaledag nemen de ongeslagen Dominators, die als eerste zijn geplaatst het op tegen de #4 van de competitie. De winnaar van deze wedstrijd speelt vervolgens de finale om het Nederlands Kampioenschap tegen de winnaar van de wedstrijd tussen de #2 en #3.

Senioren flag
De Utrecht Dominators senioren maakte ook nog kans op deelname aan het NK eindtoernooi. Zij moesten hiervoor wel 2 van hun overige 3 wedstrijden winnen en hopen op een misstap van Rotterdam Anacondas. De Rotterdammers maakte geen fout waardoor zij zich plaatste voor de eindstrijd en het seizoen voor de Utrechtse flag footballers erop zit. De drie wedstrijden die het team door amateuristisch gepruts van de AFBN wedstrijdcommissie nog moet spelen komen te vervallen.

School finales. 
Naast de finales om het Nederlands Kampioenschap voor club teams wordt op zaterdag 15 juni eerst gestreden om het NK voor school teams. Wie Utrecht zal vertegenwoordigen is op dit moment nog niet bekend. Het Utrechts kampioenschap dat tevens dient als kwalificatie toernooi voor het NK school flag vindt op woensdagmiddag 5 juni plaats op de velden van Utrecht Dominators.

#TowerAbove #AFBN #Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *