Dames flag football

oktober 14, 2021 Ilja No comments exist

Op dinsdag 12 oktober organiseerde de Dominators de eerste exclusieve dames flag football training. De head coach van het nationaal dames flag football Wayne kwam langs en ging met de enthousiaste groep dames hard aan het werk.

Op het programma stond onder andere:
– Balvaardigheid & bescherming
– Handgebruik bij het vangen
– Explosieve start van de aanval

Met deze training is ook het startschot gegeven voor de voorbereiding van het dames team op de King Bowl. Het jaarlijkse internationale flag football toernooi op de velden van de Dominators. In 2022 vindt het toernooi plaats op 30 april en 1 mei. Er komen dan 24 dames teams en 36 heren/mix teams naar Utrecht om te strijden om de fel begeerde King Bowl kroon.

Heb jij interesse om flag football te komen proberen? Schrijf je dan via deze link in voor een gratis proeftraining

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *