Gratis introductiecursus flag football

oktober 23, 2017 Beheerder

Om scholen, buurt sportcoaches en beweegmakelaars van binnen en buiten Utrecht kennis te laten maken met American Football organiseert American Football club Utrecht Dominators op donderdag 2 november een gratis introductiecursus Flag Football. Aan het eind van de cursus hebben deelnemers een goed beeld van de mogelijkheden van de sport en zijn ze in staat om zelfstandig een Flag Football les te geven. Hiernaast zullen de Dominators alle deelnemers voorzien van een werkboek waarmee ze zelf aan de slag kunnen. 

Flag Football is de non-contact vorm van American Football die in (gemengde) teams van 5 spelers gespeeld wordt. Flag Football leert kinderen spelenderwijs belangrijke (sociale) vaardigheden zoals afspraken maken, samenwerken, vooruitdenken én het bevorderd creativiteit. De basis van het spel is eenvoudig te leren en er zijn nauwelijks extra attributen voor nodig. 

Heb jij interesse in deze introductiecursus? Meld je dan aan via dit formulier. In verband met de 13e verjaardag van de Utrecht Dominators wordt deze cursus kosteloos aangeboden.