Finale!!

juni 24, 2018 Martijn No comments exist

Het o15 flag football team van de Utrecht Dominators heeft vriend en vijand verrast door de playoff wedstrijd tegen Lelystad Commanders I te winnen.

De Utrechtse flag footballers waren het seizoen op de 4e plek ge├źindigd. Hierdoor moesten zij het, tijdens de halve finale om het landskampioenschap, opnemen tegen de nummer 1, Lelystad Commanders I.

De Dominators startte de wedstrijd ijzersterk en vochten zich knap naar een 24-47 voorsprong bij de rust. De Commanders waren echter niet van plan om de wedstrijd zomaar weg te geven. Zij begonnen in de tweede helft aan een furieuze comeback. Dit zorgde voor een zinderende slotfase waarin de Dominators uiteindelijk de voorsprong wisten vast te houden. Eindstand 50-61.

De Dominators spelen op zondag 8 juli om 10u in Amsterdam tegen 010 Trojans de finale om het Landskampioenschap.

#TowerAbove #AFBN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *