Een goed begin is het halve werk!

september 19, 2018 Martijn No comments exist

Nadat het o15 flag football team van Utrecht Dominators 2e werd tijdens het NK flag football 2017/2018, zijn ze dit seizoen goed begonnen door de eerste plaats te pakken op het Thunder Tournament 2018, bij American Footballclub Lightning Leiden.

Je zou denken dat het even wennen zou zijn omdat er vier Cubs doorgestroomd zijn naar het JT team en twee nieuwe jongens hun debuut maakten tijdens de wedstrijden op dit toernooi. Maar daar was niets van te merken. De eerste wedstrijd tegen Lightning Leiden werd gewonnen met 19-15. Ook de tweede wedstrijd werd overtuigend met 20-0 gewonnen van de Rotterdam Anaconda’s. Ons “nieuwe” team stond er!

Na een iets te lange pauze zakten de jongens een beetje in en verloren ze onnodig van de Den Haag Silverbacks met 6-14. Ondanks dat gaven ze de strijd om de titel niet op. Dat was te zien in de laatste wedstrijd, ze kregen de opdracht zoveel mogelijk punten te pakken en die opdracht voerden ze vlekkeloos uit. Met maar liefst 48-0 werd overtuigend gewonnen van de Tilburg Wolves.

Al met al een fantastische start van het nieuwe seizoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *